Gèr van Huis

Gèr van Huis toen
Gèr van Huis is opgericht in 1993 en al ruim 20 jaar actief in en rondom Sterksel. In die periode is het orkest inmiddels een begrip geworden in het dorp en hebben zij hun muzikale plaats ingenomen in de Sterkselse gemeenschap. Samen muziek maken en gezelligheid staan bij hen hoog in het vaandel.

Gèr van Huis nu
Inmiddels beschikt onze groep over een ruim repertoire met vele tijdloze nummers die bij iedere gelegenheid voor stemming en sfeer zorgen. U kunt ons beluisteren tijdens carnavalsdagen, maar ook door het jaar heen. We geven concerten en treden regelmatig op voor de bewoners van Kempenhaeghe en Providentia. Ook hebben wij er een traditie van gemaakt om, samen met vrienden en fans, jaarlijks de wijnfeesten in Duitsland op te luisteren met onze muziek.

Ook meedoen met Gèr van Huis
Wilt u meedoen met Gèr van Huis? Neem dan contact op met Muziekvereniging De Heerlijkheid Sterksel. Ons muziekgezelschap bestaat momenteel uit 15 leden en wij repeteren onder leiding van Frans Overman wekelijks op de woensdagavond van 20.30 – 22.30 uur in dorpshuis Valentijn aan de Valentijn 3-5 te Sterksel.

Ger_van_Huis

Sponsoren