1e Kerstival Sterksel grandioos succes!

Met meer dan 1000 bezoekers was de eerste editie van Kerstival Sterksel afgelopen zondag 18 december een grandioos succes. Muziekvereniging De Heerlijkheid Sterksel, Kempenhaeghe en Brasserie De Broeders hadden een groots festival in kerstsferen opgetuigd. De vele bezoekers waren zeer verrast door de grote diversiteit van activiteiten, de sfeervolle omgeving en de gezellige drukte.  

Bezoekers verwonderden zich aan de vele kerstkramen met grote diversiteit kerststukjes, kerstballen, kerstkaarten, sieraden, etc. Daarnaast was er straattheater inclusief drie koningen, Jozef, Maria, kindje Jezus en zijn oma. Op het sfeervolle food-plein bij de kinderboerderij was menig kraampje al vroeg uitverkocht. Uiteraard mocht muziek van diverse kapellen en zangkoren ook niet ontbreken. Een van de hoogtepunten was het gezamenlijk concert van slagwerk en fanfare van de muziekvereniging in de sfeervol verlichte kapel, die diverse bezoekers voor het eerst bezochten. Tijdens dit optreden traden ook enkele jeugdige muzikanten op die pas slechts een paar maanden les hebben. 

De vele leuke, verraste en enthousiaste reacties van de bezoekers maken dat de organisatie kan terugkijken op een geslaagd debuut van Kerstival, welke zeker naar meer smaakt … 

 Bekijk de foto’s van het Kerstival hier.

Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*